Új arculat – Új honlap!

Új Arculatot álmodtunk!

Piacvezetőként fontosnak tartjuk, hogy megjelenésünk is prezentáljuk azt a folyamatos fejlődést, amin hosszú évek alatt keresztül ment cégünk.

A HELIT 2015 szeptemberétől teljesen új arculattal van jelen a piacon. Lecseréltük több, mint 24 éve használt logónkat, levetkőztük az elavult autódekorunkat, és honlapunk is új lendületet kapott. A berögzött „sztereotípián” változtatni akartunk, hiszen cégünk mára nem csak mirelit áruk forgalmazásával foglalkozik.

Célunk az volt, hogy modernizáljuk megjelenésünket, letisztulttá, barátságosabbá és még transzparensebbé tegyük tevékenységünket – ezzel átadva azt, hogy TÖBB, MINT Mirelit termékek forgalmazásáról van szó, s szolgáltatásunkat helyezzük fókuszba. Mindezt úgy alakítottuk ki, hogy a logónkban lévő jól megszokott elemektől, fő motívumoktól nem akartunk megválni és továbbra is egyedi, könnyen felismerhető maradjon.

Új honlapunkon keresztül megismerhetik kollégáinkat és munkafolyamatunkat ezzel is segítve a még szorosabb partneri kapcsolatok kialakítását. 

Dátum: 2015. 08. 22.

Vissza